1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Over ons
  3. Arrow sepperator Over Rieta

Over Rieta

Rieta WesselsSinds 1980 heb ik in de GGZ, de algemene psychiatrie gewerkt en heb zowel klinische als ambulante ervaring met mensen met zeer brede psychische en psychosociale problematiek. Ik ben begonnen als bewegingsagoog en heb daarna de voortgezette opleiding psychomotorische therapie gevolgd, omdat bewegen en mensen die bewegen me erg boeien en veel mogelijkheden geeft in het contact maken met de ander.
En op die wijze samen werken aan de problematiek waar iemand mee worstelt, boeit me en verrast me elke dag.
Al werkende ontdekte ik dat de haptonomische benaderingswijze heel goed past in hoe ik mijn beroep uit wil oefenen.

Vanaf 1996 ben ik me gaan scholen in de haptonomie aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie in Grave.Voor informatie over de haptonomie en het W.I.H. kunt u terecht op www.haptonomie.com. Ook heb ik een aanvullende scholing aan het ITH in Nijmegen in 2015 afgerond.
Daardoor ben ik geregistreerd bij de Vereniging Voor Haptotherapeuten (VVH)
Daarnaast heb ik de supervisorenopleiding vaktherapie afgerond en ben als supervisor geregistreerd bij de stichting registratie vaktherapie (SRVT), een onderdeel van de FVB en de LVSC (landelijke vereniging van supervisors en coaches. Sinds Mei 2002 werk ik als vrijgevestigd psychomotorisch therapeute en haptotherapeute en als supervisor, in mijn eigen praktijk in Zwolle.

Door de jaren heen heb ik diverse bij- en nascholingscursussen gedaan. In 2007/2008 heb ik de specialisatie "kinderhaptotherapie" gevolgd aan de academie voor haptotherapie in Doorn en in het voorjaar van 2019 heb ik de specialisatie "relatiebegeleiding" gevolgd aan het ITH in Nijmegen.
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.