1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Over ons
  3. Arrow sepperator Over Rieta, Emmy en Carine

Over Rieta, Emmy en Carine

Rieta WesselsRieta
Sinds 1980 heb ik in de GGZ, de algemene psychiatrie gewerkt en heb zowel klinische als ambulante ervaring met mensen met zeer brede psychische en psychosociale problematiek. Ik ben begonnen als bewegingsagoog en heb daarna de voortgezette opleiding psychomotorische therapie gevolgd, omdat bewegen en mensen die bewegen me erg boeien en veel mogelijkheden geeft in het contact maken met de ander.
En op die wijze samen werken aan de problematiek waar iemand mee worstelt, boeit me en verrast me elke dag.
Al werkende ontdekte ik dat de haptonomische benaderingswijze heel goed past in hoe ik mijn beroep uit wil oefenen.

Vanaf 1996 ben ik me gaan scholen in de haptonomie aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie in Grave.Voor informatie over de haptonomie en het W.I.H. kunt u terecht op www.haptonomie.com. Ook heb ik een aanvullende scholing aan het ITH in Nijmegen in 2015 afgerond.
Daardoor ben ik geregistreerd bij de Vereniging Voor Haptotherapeuten (VVH)
Daarnaast heb ik de supervisorenopleiding vaktherapie afgerond en ben als supervisor geregistreerd bij de stichting registratie vaktherapie (SRVT), een onderdeel van de FVB en de LVSC (landelijke vereniging van supervisors en coaches. Sinds Mei 2002 werk ik als vrijgevestigd psychomotorisch therapeute en haptotherapeute en als supervisor, in mijn eigen praktijk in Zwolle.

Door de jaren heen heb ik diverse bij- en nascholingscursussen gedaan. In 2007/2008 heb ik de specialisatie "kinderhaptotherapie" gevolgd aan de academie voor haptotherapie in Doorn en in het voorjaar van 2019 heb ik de specialisatie "relatiebegeleiding" gevolgd aan het ITH in Nijmegen

Carine:
Sinds 2002 werk ik als psychomotorisch therapeut binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en in 2015 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Aan den Lijve, waar ik behandeling bied aan (jong)volwassenen met problemen op het gebied van o.a. stressmanagement, emotieregulatie en lichaamsbeleving. Het is mijn passie om mensen weer in beweging te brengen, zowel letterlijk als figuurlijk. Hierbij vind ik het fijn en belangrijk om vanuit rust, aandacht en wederzijds respect een samenwerking aan te gaan.

Op het gebied van beweging en therapie heb ik diverse opleidingen genoten, waaronder de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de opleiding Psychomotorische Therapie & Bewegingsagogie. In 2010 heb ik de Mastersopleiding Psychomotorische Therapie afgerond. Nog steeds volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Denk hierbij aan Mindfulness, systemische vaktherapie en traumabehandeling.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen. Daarnaast ben ik opgenomen in het Register Vaktherapie, een kwaliteitsregister opgesteld door de beroepsgroep.

Neem voor meer informatie gerust een kijkje om mijn site www.praktijkaandenlijve.nl, u bent van harte welkom!
 
Emmy
Samen met jou meewandelen, kijken en sparren naar de best mogelijke opties in je ontwikkeling is mijn drijfveer in de begeleiding. Mensen die vastgelopen zijn in beweging zetten, inspireert mij om elke keer weer op zoek te gaan naar de mogelijkheden in ontwikkeling. Het is mijn passie om mensen te verrassen in wat hun mogelijkheden zijn, om dichte deuren te openen en te ontdekken wat zich daarachter bevindt. Het belangrijkste is dat iemand de kracht vindt om zelf te kiezen wat hij wil en kan en het is zo gaaf om deelgenoot te mogen zijn van dit proces.

Mijn naam is Emmy van Marrum en ik ben een enthousiaste psychomotorisch therapeute. Sinds 2014 ben ik werkzaam in mijn praktijk in Zwolle. En ik werk twee dagen in de GGZ.
Ik heb een cursus runningtherapie gedaan en vanuit daar psychomotorische runningtherapie (PMRT) ontwikkelt en onderzocht .
Waarin een positief resultaat voortkwam uit een eerste onderzoek naar psychomotorische runningtherapie.
In 2020 heb ik de Masteropleiding Psychomotorische therapie afgerond.
Vanuit mijn praktijk help ik volwassenen die door psychosociale problemen vastlopen in het dagelijks leven. De gevolgen zijn klachten als stress, spanningsgerelateerde klachten, burn-out en ook mensen met chronische pijn.
Kijk voor meer informatie op mijn website : www.praktijkvanmarrum.nl 


Wij werken samen in de Fenix, maar hebben alle drie onze eigen praktijk, dus ook onze eigen voorwaarden, financiële afhandeling en eigen websites en tel.nrs. Wel overleggen we en verdelen we de aanmeldingen in de Fenix.
In de Fenix maken we deel uit van het psychosociale cluster met de psychologen van de Fenix.
 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.