1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Aanbod
  3. Arrow sepperator Voor kinderen

Voor kinderen

In de praktijk worden behalve volwassenen ook jongeren en kinderen behandeld.
Dit kan zowel individueel als in een groep. Dit is afhankelijk van de problematiek van het kind en of er voldoende deelnemers zijn voor een groep.
Voor individuele psychomotorische therapie of haptonomie komen kinderen of jongeren in aanmerking met diverse psychische, emotionele of gedragsproblemen.
Bij voldoende aanmeldingen is het mogelijk om te starten in een kindergroep of jongerengroep in Zwolle. Deze groep is gericht op het verbeteren of ontwikkelen van sociale vaardigheden, sociale weerbaarheid en het beter uiten van wat er in het kind omgaat.


De groep zal dan, indien mogelijk, samengesteld worden uit kinderen die wat leeftijd en problematiek betreft bij elkaar passen. Bijv. 6-8 jaar, 8-12, jaar 13-16 jaar.
In een groep kun je samen werken en spelen en kun je op die manier van elkaar leren. Er ontstaat herkenning en er zijn allerlei oefensituaties die eerst in de groep en daarna bijv. op school, thuis of bij andere kinderen geoefend worden.
Aangezien ik meer met volwassenen werk dan met kinderen, is er niet vaak een groepsaanbod. Ik kan samen met u kijken wat er wel kan en bij wie er evt wel ruimte is.

Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.